Πώς ανεβάζω αγγελία;

Πατήστε Δημιουργία Αγγελίας στο μενού, συμπληρώστε τα στοιχεία της αγγελίας στα πεδία και πατήστε "Συνέχεια" για να επιβεβαιώσετε τον 5-ψήφιο κωδικό που θα σας σταλεί με SMS.


Πόσο κοστίζει η καταχώρηση αγγελίας;

Η καταχώρηση αγγελίας στο poulaw.gr είναι δωρεάν. Για να αποτρέπονται επιχειρήσεις από το να καταλαμβάνουν τη πλατφόρμα, το όριο αγγελιών ανά κινητό τηλέφωνο είναι 10.


Μπορώ να ανεβάσω αγγελία χωρίς κινητό τηλέφωνο;

Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για να φτιάξετε αγγελία θα χρειαστείτε ελληνικό κινητό τηλέφωνο για να λάβετε το SMS με τον κωδικό επιβεβαίωσης.


Πώς μπορώ να διαγράψω την αγγελία μου;

Πατήστε Διαχείριση Αγγελιών στο μενού, και πατήστε Διαγραφή στην αγγελία που θέλετε να διαγράψετε. Διαφορετικά, η αγγελία θα διαγραφεί αυτομάτως όταν λήξει.


Πώς μπορώ να αλλάξω ή να προσθέσω κάτι στην αγγελία μου;

Πατήστε Διαχείριση Αγγελιών και πατήστε Επεξεργασία στην αγγελία που σας ενδιαφέρει.


Πότε και γιατί λήγει η αγγελία μου;

Στόχος μας είναι οι αγγελίες που προβάλλονται να είναι πάντα σχετικές. Γι' αυτό οι αγγελίες διαγράφονται αυτόματα 60 ημέρες μετά από την τελευταία αλλαγή.


Γιατί πρέπει να λύσω τόσα "Δεν είμαι ρομπότ" (reCAPTCHA);

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας είναι προτεραιότητά μας. Τα reCAPTCHA αποτρέπουν κακόβουλα λογισμικά από το να αποσπάσουν μαζικά τα κινητά τηλέφωνα των χρηστών από τις αγγελίες.


Αν ανεβάσω αγγελία, πώς θα μιλήσω με τους ενδιαφερόμενους;

Το κινητό σας θα εμφανιστεί σε όποιον χρήστη πατήσει το κουμπί "Ενδιαφέρομαι" στην αγγελία σας. Από εκεί και πέρα, η επικοινωνία γίνεται μεταξύ των χρηστών εκτός πλατφόρμας.


Τι γίνεται με το κινητό μου αφού διαγράψω την αγγελία μου;

Με τη διαγραφή της τελευταίας αγγελίας σας, το κινητό διαγράφεται οριστικά από τη βάση δεδομένων μας. Για περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων, διαβάστε τη Πολιτική Απορρήτου.


Πόσες αγγελίες μπορώ να βάλω;

Προς το παρόν το όριο είναι 10 ενεργές αγγελίες ανά κινητό τηλέφωνο. Ο λόγος που υπάρχει το όριο είναι για να αποτρέπονται επιχειρήσεις (μαγαζιά, μάντρες, μεσιτικά γραφεία) από το να καταλαμβάνουν τη πλατφόρμα.


Μου άρεσε μια αγγελία, αλλά τώρα δε τη βρίσκω. Πώς μπορώ να τη βρω;

Πιθανόν η αγγελία να έληξε ή να διαγράφηκε από τον χρήστη. Δυστυχώς δε γίνεται να βρεθεί από εμάς. Για περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων, διαβάστε τη Πολιτική Απορρήτου.


Μπορώ να ανεβάσω αγγελία για υπηρεσίες;

Ναι. Μπορείτε να ανεβάσετε οτιδήποτε αρκεί να τηρείται η σχετική νομοθεσία και οι Όροι Χρήσης.


Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας;

Πατήστε "Ενδιαφέρομαι" στην αγγελία και λύστε το "Δεν Είμαι Ρομπότ" για να εμφανιστεί το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη της αγγελίας.